Olen ollut tänä syksynä mukana useissa kirjahankkeissa. Kannustan blogini lukijoita hankkimaan kirjoja. On ollut palkitseva kokemus olla mukana näissä kirjoitustöissä.

* * *

kirjan%20kansi.jpg

Kirjoitin Kemijärven kotiseutumuseon entisen museoemännän Helena Poikolaisen kanssa kirjan Kaikuja Kemijärveltä. Kirjan hinta on 20 euroa + postituskulut. Kirjan tuotto käytetään kotiseututyön hyväksi. Kirja kertoo menneiden vuosisatojen tapahtumista ja henkilöistä Kemijärven pitäjässä, painottuen 1600-1800-luvuille.

Voit tilata kirjaa minulta: janne@jannekaisanlahti.net

* * *

kaarlon%20kirja.jpg

Ystäväni Kaarlo Nurmikummun elämäkerta on myös tullut painosta. Kaarlo nukkui pois sunnuntaiaamuna 27.11.2016 eikä valitettavasti ehtinyt nähdä kirjaa painettuna. Kirja on todella värikäs kertomus tästä erikoislaatuisesta persoonallisuudesta, tarina sotaorvosta, jota savotta- ja hätäaputyömaiden kautta päätyy kommunistikouluun Moskovaan, ja lopulta takaisin Itä-Lappiin, jossa hän hämmästytti paikallista väkeä räväköillä kannanotoillaan. Kirjan hinta on myös 20 euroa.

Molemmat kirjat julkistetaan Kemijärven kotiseutumuseolla joulujuhlassa su 11.12. klo 16. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!