Paljastuneet raiskaustapaukset Oulun kaupungissa ovat järkyttäneet suomalaisia. Nuoria tyttöjä, lapsia, on raiskattu ulkomaalaismiesten toimesta järjestelmällisesti. Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan yksi uhreista on tehnyt itsemurhan. Luultavasti tapauksia on paljon muitakin, sillä yleensä vain osa seksuaalirikoksista tulee viranomaisten tietoon.
 
Mieleeni nousee turhautunut kysymys: Onko meidän pakko kulkea Ruotsin tietä? Kyse ei ole vain yksittäistapauksista, vaan ilmiöstä. Ja se on otettava vakavasti.
 
Nämä tapaukset ovat tietysti kauheita, mutta ihmettelen, miten kukaan järkevä ihminen voi näistä yllättyä. Tämä kaikki on ollut jo pitkään tiedossa, mutta siitä on rasismin pelon takia hyssytelty. Tai korkeintaan lässytettiin vihapuheesta. Kaikki tällainen todellisuudessa vain lisää vastakkainasettelua ja jännitteitä yhteiskunnassa, sillä ihmiset eivät ole tyhmiä; moni on nähnyt todellisuuden kaduilla ja kauppakeskuksissa, voimatta tai uskaltamatta sanoa mitään. Lopulta valtamediankin oli mahdotonta enää vaieta.
 
Suuri osa maassamme olevista ulkomaalaisista on kunnollista porukkaa, mutta valitettavasti jotkut ryhmittymät ovat kuitenkin voimakkaasti yliedustettuja seksuaalirikostilastoissa. Tämä on tunnustettava, jos halutaan jotenkinkaan voida puuttua ongelmaan. On alueita ja kulttuureita, joissa naisella ei ole mitään arvoa, ja nämä asenteet eivät automaattisesti häviä, vaikka muuttaisi länsimaahan. On myös naurettavaa hakea syitä turhautumisesta tai perheenyhdistämisten puutteista. Ei kunnon ihminen raiskaa lapsia, vaikka olisi miten vailla tekemistä tai miten kauan erossa perheestään.
 
Suomalaisten päättäjien on ensisijaisesti huolehdittava suomalaisten turvallisuudesta ja vaalittava yhteiskuntamme kiinteyttä.
 
​Paljon on puhuttu vanhempien vastuusta ja myös kysytty, mitä nämä tytöt tekivät ylipäätään vanhempien miesten läheisyydessä. Ja tottakai vanhemmilla on vastuu siitä, missä lapset liikkuvat. Vanhemmuus on nykyään monella hukassa. Minulla ei ole lapsia, mutta minun alaikäiset tyttäreni hengaisivat aikuisten arabimiesten kanssa vain ruumiini ylitse. Keskustelu menee mielestäni kuitenkin väärille urille, jos ensisijaista syytä aletaan hakea siitä, että miksi tytöt ovat saaneet vapaasti liikkua jne., koska ei se ole naisen tai tytön vika, jos hänet joku raiskaa. Sitä paitsi nykyisessä ilmapiirissä voi moni vanhempi kokea vaikeaksi edes varoittaa lapsiaan ulkomaalaisista, ettei sitten leimata rasistiksi.
 
Mitä tulee yleensä sitten näihin puheisiin "kotouttamisesta" jne., niin ajattelen Suomesta lähteneitä siirtolaisia. Kun esimerkiksi minun setäni muuttivat Yhdysvaltoihin, opettelivat he kieltä jo ennen matkaa, eikä heitä siellä kukaan paaponut tai ”kotouttanut”, vaan tekivät töitä ensimmäisestä päivästä lähtien. Molemmat, vaikka muutaman matkalaukun kanssa sinne menivät, perustivat sinne yrityksiä ja työllistivät suuren määrän amerikkalaisia vuosikymmenten aikana. Ensisijaisesti kannattaisi houkutella tänne väkeä sellaisista ryhmistä, jotka sopeutuvat oloihimme helposti, ja auttaa muita mahdollisuuksien maan heidän kotimaihinsa.