Rokotukset alkoivat Suomessa tänään. Otan rokotteen sitten, kun minun on vuoroni on se ottaa. Netissä ja myös täällä somessa näkyy olevan kaikenlaisten nollatutkimusten ja salaliittoteorioiden levittämistä, kuinka rokotteissa on mikrosiruja tai kyse on rokotefirmojen salajuonesta jne. - Tietysti on usein oikein kysyä ja kyseenalaistaa eri asioita, mutta jos lääkkeet ja rokotteet olisi jätetty tämän maailman historiassa ottamatta sivuvaikutusten pelossa, niin isorokko ja tuberkuloosi jylläisivät edelleen Suomessakin.
Etenkin haluan sanoa niille, jotka pitävät itseään kristittyinä, että teillä on suuri vastuu, jos levitätte epämääräistä tietoa, joilla vähätellään tätä tautiepidemiaa ja sen hoitoa tai levitetään huuhaatietoa. Jumala on totuuden Jumala, ja sielunvihollinen on valheen isä. Ollaan siis varovaisia, jos puhumme asioita, joiden todenperäisyys on hyvin kyseenalainen. Esimerkiksi kansanedustaja Päivi Räsänen, jonka kristillisen vakaumuksen me kaikki tunnemme ja joka on myös siviiliammatiltaan lääkäri, on kertonut aikovansa ottaa koronarokotteen.
Linkin takana tunnettu uskovainen lääkäri Pekka Reinikainen kertoo videolla rokotteesta ja muistuttaa myös mm. turvatoimien noudattamisen tärkeydestä. Jos kokoonnutaan eri kokoonpanoilla suljetuissa tiloissa ilman maskeja joulun ja uudenvuoden aikana, niin taudit kyllä leviävät. Tehohoito ei kestä, jos ohjeista ei välitetä. Otetaan siis korona edelleen vakavasti.