tuki.jpg

Eurovaalikampanjoiden kiivain vaihe alkaa käynnistyä! Lähden kiertämään ympäri Suomea ja tarkoitukseni on käydä kaikissa vaalipiireissä sekä tavoittaa alkiolais-kekkoslaisella sanomalla ihmisiä myös sanomalehti-ilmoitusten, some-mainonnan ym. markkinoinnin muodossa. Tämä kuitenkin vaatii varoja eikä minulla ole takanani ay-liikkeen jäsenmaksurahoja tai suurpääomaa. En ole myöskään lähtenyt maailmaan rahakasan päältä. Jos olisin tehnyt viime vuodet ensisijaisesti lakimiehen töitä, niin luultavasti säästöjä olisi kertynyt, mutta olin eduskunta-avustajana viimeiset kahdeksan vuotta reilun kahden tonnin kuukausipalkalla, mistä huomattava osa meni asuntolainan lyhentämiseen.

Luonteelleni ei ole helppoa pyytää rahaa tai yleensä muutakaan apua keneltäkään, kun on saanut suomalaiskansallisen kasvatuksen, että itse on pärjättävä kaikessa. Mutta kyse ei olekaan nyt minusta. Kyse on edustamastani poliittisesta linjasta. Jos ajattelette, että tämä linja olisi suomalaiselle yhteiskunnalle hyväksi, niin tukekaa kampanjaa. Pienikin lahjoitus on suuri apu. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet onnistua, jos vain saamme näkyvyyttä asiallemme riittävästi.

Lahjoituksen voi tehdä tukiyhdistykseni tilille: Nouseva Maaseutu ry. FI41 5649 0120 0797 81 tai verkkosivujen kautta: 

https://donation.securycast.com/keskusta-eurovaalit/?aid=EU02&fbclid=IwAR0o_YgG89qY1UYGTHJDLT_SsAPsbJ4byilqt65xtnhpQKkwDRUI0hsaUPI​