pakkanen-normal.jpg

Tänään sain kirjapainosta käsiini uusimman kirjani. Kyse on minulle aivan uudesta aluevaltauksesta eli kyseessä on runokirja. En ymmärrä juuri mitään modernista runoudesta, minun runoni ovat lähinnä perinteistä koskenniemeläistä lyriikkaa loppusointuineen. Kirjassa on kolme osaa, joista ensimmäisen on kirjoittanut hyvä yhteistyötoverini, Kauhajoki-lehden päätoimittaja Tuomas Koivuniemi ja kaksi jälkimmäistä osaa olen kirjoittanut minä.

Kirjan taidokkaasta kuvituksesta on vastannut kuvataidekasvatuksen yo. Enni Remes (Kinnunen). Kannen on suunnitellut ja taittanut graafikko Salla Airaksinen. Molemmat ovat myös hyviä ystäviäni ja keskustalaisia aatetovereita.

Kirja on koottu etupäässä vauhdittamaan EU-vaaliehdokas Antti Pakkasen vaalityötä eli kirjan myynnillä tuetaan vaalikampanjaa.

Meille keskustalaisilla kun ei ole vasemmiston tavoin ammattiyhdistysliikettä jäsenmaksutuloineen eikä oikeiston tavoin suurpääoman miljoonapiirejä, niin vaalirahoitus on kerättävä pienistä puroista. Tuskinpa tälläkään kirjalla monen lehti- tai tv-mainoksen kuluja peitetään, mutta jos siitä on pienikin apu hyvän asian puolesta, niin olen tyytyväinen.

Minähän olen, kuten tunnettua, "väyrysläinen". Teen parhaani valtiotieteen tohtori Paavo Väyrysen EU-vaalikampanjan hyväksi. Olen kuitenkin halunnut tällä tavoin auttaa ystäväni ja luotetun aatetoverini Pakkasen kampanjaa.

Runokirjan hinta on 20 euroa/ kappale + tarvittaessa postituskulut. Kannustan kaikkia blogin lukijoita ostamaan tämän kirjan. Kirja on hyvä idea myös lahjaksi. Kirjaa saa ensisijaisesti Antti Pakkaselta hänen vaalitilaisuuksissaan tai tilaamalla kirjaa lähettämällä hänen kampanjaansa sähköpostia antti.lauri.pakkanen@gmail.com.

Kirjaa saa ostaa toki myös minulta soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin (puh. 040 708 4832) tai sähköpostitse janne@jannekaisanlahti.net - koetan pitää myös muutamia kappaleita mukanani.

Kirjan takakannessa kirjaa on kuvailtu seuraavasti:

"Sulkemalla rivinsä vaaran hetkenä Suomen kansa lunasti itselleen oikeuden vastedeskin elää omaa, itsenäistä elämäänsä vapaiden kansakuntien piirissä. Se ei horjunut voimanponnistuksessaan: se on tervettä ja lujaa ainesta. Jos pysymme uskollisina itsellemme ja kaikissa kohtalon vaiheissa yksimielisesti ja järkkymättä pidämme kiinni niistä arvoista, jotka tähän päivään asti ovat olleet Suomen vapauden perustuksena -- isiltä peritystä uskosta, isänmaanrakkaudesta, päättäväisestä ja uhrivalmiista puolustustahdosta -- niin Suomen kansa voi lujasti luottavaisena katsoa tulevaisuuteen." - Suomen Marsalkan muistelmien päätössanat

Tämä kirja on laadittu ylläolevien Marsalkka Mannerheimin sanojen mukaisessa hengessä. Runokuvat tarjoavat välähdyksiä ihmiselämästä ja maamme vaiheista. Riimit nousevat eri aihepiireistä, mutta ankkuroituvat kaikki Suomen kansan murtumattomiin perusarvoihin: kotiin, kristinuskoon ja isänmaahan.

Kirjan kirjoittajat, Janne Kaisanlahti ja Tuomas Koivuniemi, tunnetaan suorasanaisina kannanottajina, jotka ovat hoitaneet monenlaisia yhteiskunnallisia luottamustehtäviä.

---

osta%20kirja-normal.jpg