​LISÄYS 11.4: Vaalikiertueeni jatkuu seuraavasti ennen eduskuntavaaleja Lapissa. Kiertuee jatkuu etelämpänä Suomea jälleen vaalien jälkeen!

Perjantaina 12.4.:
Tornio, Prisma klo 9-10.30
Kemi, Prisma klo 11-13
Rovaniemi Citymarket klo 15-17
Oikarainen, Ari Karvon verstas klo 18-
Lauantaina 13.4.:
Rovaniemi, Muurolan K-Kauppa klo 10-11
Rovaniemi, Lordin aukio klo 14-14.30
Rovaniemi, Prisma klo 15-16

* * *

Olen ollut EU-vaaliehdokkaana kiertämässä nyt viime päivät jälleen eri puolilla Lappia. Eduskuntavaalien jälkeen kiertue suuntautuu jälleen etelää kohti. Tietenkin eduskuntavaaleista on saanut synergiaa myös oman kampanjan järjestelyihin, kun on voinut osallistua Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden kampanjoihin.

Toivon, että kaikki käyvät äänestämässä eduskuntavaaleissa. Keskustan gallupluvut ovat olleet heikot, vaikka viimeisimmissä luvuissa onkin hieman piristymistä. Ei meidän kannata kieltää, etteikö virheitä olisi tehty. Kuitenkin on kysyttävä, minkä muun puolueen kautta maakuntien asia kuuluisi paremmin kuin Keskusta-Maalaisliiton kautta se on yli 110 vuotta kuulunut?

Olin tänään Raanujärvellä tupaillassa Tanja Joonan ja Markus Lohen kanssa. Torstaina 11.4. kierrän Katri Kulmunin kanssa seuraavasti: 

klo 9-10.30 Kemijärvi, K-Supermarket Kauppapaikka
klo 12-14 Rovaniemi, Prisma
klo 16-17.30 Kemi, Prisma
klo 18-19.30 Tornio, Timpantori

teltta1.jpg

Kuvassa olen Savukoskella Eeva-Maria Maijalan kanssa. Eeva-Maria on edustanut Lappia nyt kahdeksan vuotta eduskunnassa ja saa toivottavasti jatkokauden!

lampsij%C3%A4rvi.jpg

Kuvassa olen puhumassa Lampsijärven kylätalolla paikallisyhdistyksen 80-vuotisjuhlassa. Puolueemme voima on edelleen juuri näissä pienissä maaseutuyhteisöissä. Siellä vallitsevasta yhteisöllisyydestä olisi myös suurkaupungeissa paljon opittavaa. Ihmiset tarvitsevat tukiverkkoja ja pieniä yhteisöjä tuomaan sisältöä ja turvaa elämään!

teltta2.jpg

Kuvassa olen Kemijärven markkinoilla Keskustan kansanedustajaehdokas Pekka Lehdon kanssa. Pekka toimii nykyään myös mm. Rovaniemen kirkkovaltuuston puheenjohtajana.

tervola.jpg

Torniossa kampanjoimassa Keskustan teltalla!

hannesviiri.jpg

Rovaniemellä Keskustan vaalijuhlassa Susannan sekä Keskustan Lapin piirin entisen pitkäaikaisen puheenjohtaja Hannes Viirin seurassa. Muistan elävästi, kun olin ehkä kuusi- tai seitsemänvuotias, ja kuulin, kun Hannes sanoi ukilleni: "Kyllähän se Kokoomuskin meidän asioita ajaisi, mutta kun meidän pitäisi ajatella niitäkin, joilla ei ole yhtä hyvin kuin meillä." - Siitä jäi jotain sydämeen. Olen todella iloinen, että Hannes on edelleen keskuudessamme ja tekee työtä Keskusta-liikkeen eteen!

teltta3.jpg

Katri Kulmunin kanssa kuvassa. Katrin kanssa on kuljettu pitkä tie siitä, kun vuonna 2009 esitimme häntä Lapin Keskustanuorten edustajana Keskustanuorten liittohallitukseen!