Sauli%20Kaisamatin%20vuosisata.jpg

Olen koonnut kirjan Kemijärven vanhimman asukkaan, 102 v. sotaveteraani Sauli Kaisamatin muisteluksista. Sauli kertoo kirjassaan, millaista oli lapsuus 1920-luvun itälappilaisella maaseudulla, kodissa, jota lujaotteinen isä hallitsi, ja muistelee elämänmenoa sodassa ja rauhassa. Sauli perusti nuorena perheen, sai Reetan kanssa yhdeksän lasta, ja taisteli talvi- ja jatkosodassa. Elämäntyönsä hän teki maanviljelijänä kotitilallaan. Kotonaan Levärannan kylässä hän asui 101-vuotiaaksi, kunnes omasta tahdostaan siirtyi palveluasuntoon kaupungin keskustaan. Kirjassa Sauli myös pohtii syitä, miten hän on onnistunut elämään yli 100-vuotiaaksi henkisesti täysin vireänä.

Kirja "SAULI KAISAMATIN VUOSISATA" on nyt tullut kustantajalta. Kirjaa on painettu vain 200 kpl, joten tilaa nopeasti omasi!

Olen perjantaina 30.10. koko päivän Kemijärvellä K-Supermarket Kauppapaikassa myymässä kirjaa (myös romaania Falkin emäntä ja eräitä muita kotiseutuaiheisia kirjoja on saatavilla). Osta vaikka isänpäivälahjaksi!

Saulin kirjaa tulee myyntiin Kemijärvellä myös kaupungin Palvelupiste Sortteeriin (Vapaudenkatu 8) ja Rovaniemelle Ilopysäkki-kirjakauppaan (Rovakatu 24). Kirjaa voi myös tilata minulta postitse lähetettäväksi. Kirjan hinta 20 e + mahdolliset postikulut.