https://donation.securycast.com/keskusta-eurovaalit/?aid=EU02https://donation.securycast.com/keskusta-eurovaalit/?aid=EU02https://donation.securycast.com/keskusta-eurovaalit/?aid=EU02https://web.facebook.com/jkaisanlahti/Olen ollut nyt parina viikonloppuna vaalikiertueella eri puolilla maata. Viime viikonloppuna olin ensiksi mukana Kajaanissa Keskustan vaalijuhlassa. Sinne oli kutsuttu kaikki Oulun vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaat sekä meitä EU-vaaliehdokkaita. Sain runsaasti kannustusta. Kainuu on minulle tärkeä maakunta, jossa tulen vielä runsaasti kampanjoimaan. Kainuun juureva kansa ymmärtää, ja tohtii myös sanoa ääneen, ettei Brysselin etu ole aina sama kuin Suomen etu.

Ajoin Kajaanista sitten Etelä-Savoon, jossa yövyin Kangasniemellä. Olin Etelä-Savon Keskustan kiertueella mukana neljällä paikallakunnalla: Kangasniemellä, Pieksämäellä, Mikkelissä ja Ristiinassa. Paljon mielenkiintoisia keskusteluja ja kohtaamisia! Täytyy tietysti Savossa kampanjoida aktiivisesti jatkossakin. Savolaiset ovat leppoisaa väkeä, joiden kanssa pääsee helposti juttusille.

Tultuani Helsinkiin ehdin vielä käydä Hakaniemen torilla maalaismarkkinoilla Keskustan teltalla. Siellä vastaanotto ja perusasenne Keskustaa kohtaan on tietysti varsin toisenlaista kuin maakunnissa. Mutta uskon, että vahva maalaisliittolainen aatepohja voi herättää vastakaikua sielläkin, kun vain sitä pidetään rohkeasti esillä. Eivähän kaikki helsinkiläisetkään halua, että koko Suomi ahdetaan pääkaupunkiin nostamaan vuokrat pilviin, tukkimaan kulkuväylät, ja toisaalta kyllä pääkaupungissakin valistuneet kuluttajat haluavat syödä suomalaisella maaseudulla tuotettua puhdasta, kotimasta ruokaa.

Olin edukunnassa sitten työviikon, ja kuluneeksi viikonlopuksi palasin Kainuuseen. Siellä meillä oli kaksi yhteistä kampanjointipäivää luotetun aateveljeni, kuhmolaisen Tuomas Kettusen kanssa. Tuomas on ehdokkaana eduskuntaan, ja toivottavasti hänet sinne valitaankin horjumattomana maakuntien miehenä. Pidimme musikaaliset iltamat Kajaanissa ja Sotkamossa sekä jaoimme Kuhmossa ja Kajaanissa makkaroita. Kajaanissa oli myös yksi aamukahvitilaisuus.

Jos haluat tukea EU-vaalikampanjaani, voit...

1. Antaa nimesi tukilistalleni, jossa on jo nyt yli 300 nimeä: http://www.jannekaisanlahti.net/tukijat.html
2. Käydä tykkäämässä facebook-sivustani ja kutsua kaverisikin tykkäämään: https://web.facebook.com/jkaisanlahti/ (klikkaamalla Yhteisö-otsikon alta painiketta "Kutsu kavereita")
3. Tukea kampanjaa taloudellisesti (takanani ei ole suurpääomaa tai ay-liikkeiden jäsenmaksurahoja, vaan kampanja saa varansa pienistä puroista). Pienenkin lahjoituksen voi tehdä verkkosivujen kautta yhteisen kampanjan hyväksi: https://donation.securycast.com/keskusta-eurovaalit/?aid=EU02
4. Kertoa kampanjasta omaisille, sukulaisille, ystäville jne. ja kutsua heidät mukaan!
 

sarlund.jpg

Legendaarinen lehdistöneuvos, Keskustan eduskuntaryhmän entinen sihteeri ja Suomenmaan entinen päätoimittaja Seppo Sarlund, tuli mukaan EU-vaalikampanjaani. Olen todella iloinen ja nöyrin mielin kiitollinen siitä, että keskustalaisen politiikan "grand old man", joka on aikanaan tuntenut Kekkosen, Saalastin, Virolaisen ym. henkilökohtaisesti, haluaa tulla tukemaan valintaani Euroopan parlamenttiin.

IMG_0983.jpg

Kajaanissa keskustelemassa keskustaväen kanssa ennen vaalijuhlan alkua.

mikkeli.jpg

Mikkelissä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seija Kuikka tuli tervehtimään minua Keskustan tilaisuuteen. Seijan kanssa olemme tehneet hyvää yhteistyötä niin Kuntaliiton valtuustossa kuin kirkolliskokouksessa.

kettunen.jpg

Kiersin Kainussa eduskuntavaaliehdokas Tuomas Kettusen kanssa. Tuomas on Kuhmossa kaupunginvaltuuston ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Hän sai jo viimeksi eduskuntavaaleissa 3636 ääntä, joten nyt on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi. Tuomas on vahva maakuntien mies ja syrjäseutujen edunvalvoja.

kangasniemi%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kangasniemellä, Etelä-Savossa kampanjoissa. Kuvassa ovat myös kansanedustajaehdokkaat Anniina Peltola ja Laura Hämäläinen.

Kajaanissa01032019.jpg

Kainussa esittäytymässä EU-vaaliehdokkaat: Teuvo Hatva, minä, Raul Kajak, Elsi Katainen ja Anna Sirkiä.

ristiina.jpg

Ristiinassa kampanjoitiin tuulessa ja tuiskussa!

pokela.jpg

Kajaanilaisen vankan tukimieheni Ilmari Pokelan seurassa!