1911871_839152786101295_1729933707_n-nor

Osuuskauppa Arinan edustajiston vaalit pidetään postiäänestyksenä 31.3.-11.4. Äänestyslipuke toimitetaan Arinan äänioikeutetuille jäsenille huhtikuun asiakasomistajapostin mukana hieman ennen kuun vaihdetta. 

Äänestyslippu pitää muistaa palauttaa postiin palautuskuoressa tai sitten viedä johonkin Osuuskaupan toimipaikoista.

Kotiseutuni Itä-Lappi kuuluu Koillismaan Osuuskauppaan, jonka vaalit käytiin viime vuonna. Kemijärviläiset eivät voi siis äänestää, paitsi jos joku on sattunut ottamaan S-kaupan jäsenyytensä juuri Osuuskauppa Arinaan.

Suuri osa muuta Lappia kuuluu juuri Osuuskauppa Arinan toimialueeseen. Ystäväni Susanna Junttila, jonka mainos näkyy ylhäällä, on ehdokkaana Rovaniemen-Ranuan-Pudasjärven äänestysalueella numerolla 318. Susanna on toiminut kuluneella kaudella Arinan edustajistossa ja myös hallintoneuvostossa. Toivottavasti hän saa jatkokauden.

Muista ystäväpiiriini kuuluvista mainitsen myös rovaniemeläisen Lasse Kontiolan, joka on ehdokkaana niin ikään samalla ehdokasalueella numerolla 347. Tunnen hänen aatemaailmansa ja toivon hänen tulevan valituksi uutena edustajistoon.

Kemissä uutena ehdokkaana on numerolla 252 luotettu yhteistyötoveri, Keskustan Peräpohjolan piirisihteeri Kai Puro. Kolarista ehdolla on vankkumaton Keskusta-aatteen mies Mikko Rundgren, numerolla 238. Toivon hänen tulevan myös uudelleen valituksi.

Muistakaa käydä äänestämässä!