kirjan%20kansi.jpg

UUSIN KIRJANI julkaistaan Kemijärven kirjastolla isänpäivän aattona, lauantaina 9.11. klo 11-13. (Samassa tilaisuudessa julkaistaan myös Lauri Akolan uusi romaani.) Kirjani tulee myyntiin etupäässä kustantajan kautta, mutta myös minulla on sitä pieni erä myynnissä ja otan edelleen ennakkotilauksia vastaan. Jos haluat kirjan, niin laita minulle viestiä! Myyn kirjaa myös Lionsin joulumyyjäisissä Kemijärvellä.

* * *

Janne Kaisanlahti: Falkin emäntä. Romaani.

Kaksikymmenvuotias maalaistalon tyttö Hilma Mäkiharja tulee nuorena miniäksi väkevään ja itsepäiseen Falkin sukuun Sontapohjan kylään. Vähitellen Hilma oppii, että selvitäkseen hänen on kasvatettava paksu nahka ja suden kynnet.

Vuosikymmenten myötä hänestä kasvaa vahva Pohjolan emäntä, joka vie kovin ottein perhettään ja kotitilaansa eteenpäin ajan myrskyissä.

Vaikka tarina kertoo kuvitteellisista henkilöistä, kirjoittaja Janne Kaisanlahti kuvaa romaania kunnianosoitukseksi lappilaisen maaseudun vahvoille naisille, joiden uurastus mahdollisti Pohjois-Suomen ihmisten ja elinkeinojen nousun tuhoisien sotien jälkeen.

Janne Kaisanlahti (s. 1984 Kemijärvellä) on koulutukseltaan lakimies. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. useita Lapin historiaa käsitteleviä tietokirjoja ja elämäkertoja.

ISBN 978-952-7375-09-9, Koko: A5 (148x210)
Laajuus: 285 sivua, Luokitus: romaani 84.2
Kannet: kovat, 4-väri, Kustantaja: Väyläkirjat
Hinta: 22,00 €