Eilen Internetissä levisi uutisointia, jonka mukaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajan Facebook-tililtä oli sensuroitu päivitys, jossa hän totesi miesten olevan miehiä ja naisten naisia. Tämä liittyi keskusteluun, joka on noussut Suomessa niistä väitteistä, joiden mukaan on juridisesti jotenkin vanhanaikaista, jos synnyttäjän vaaditaan olevan papereissa naissukupuolen edustjaa.

En ole Perussuomalainen, mutta tässä asiassa tunnen sympatiaa heitä kohtaan. Jos sitä ei saa enää sanoa, että se, joka on synnyttää, on nainen ja äiti, niin elämme todella orwellimaisessa maailmassa. Jokainen sukupolvi keksii näimmä oman vouhotuksensa. Aikanaan 1970-luvulla ihailtiin Neuvostoliittoa ja arvostelu kiellettiin "neuvostovastaisena". Nyt sukupuolten ja biologian tosiasioiden tai toisaalta ääri-islamin aiheuttaminen ongelmien esiin tuominen leimataan rasismiksi, homo/islamofobiaksi tms.

Kehitys tälle ääriliberaalille arvomaailmalle avattiin hyväksymällä ns. sukupuolineutraali avioliittolaki. Jos avioparilta ei vaadita sukupuolia - yksi mies ja yksi nainen - niin ei vaadita muiltakaan. Viime aikoina olemme nähneet mediassa yhä lisääntyvää uutisointia sukupuolen vaihtajista, ihmisistä, jotka kokevat, etteivät ole mitään sukupuolta jne. - Ja tätä ideologista vyörytystä ei saisi vastustaa, kun se leimataan vihapuheeksi? Onko tämä oikein? Onko meidän kasvatettava lapsemme niin, ettei heitä saa kasvattaa tyttöinä tai poikina? Tällaiseen maailmaan olemme menossa. Kiitos kuuluu jokaiselle sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajalle - myös jokaiselle papille, joka on poikennut siitä opetuksesta, jota Raamattu avioliitosta selvin sanoin ilmaisee. Raskas on heidän vastuunsa.

Voisiko tässä niinko ihan maalaisjärkeä joka tuoda esiin? Tarvittiinhan sadussakin se lapsi huutamaan väkijoukosta, että keisarilla ei ole vaatteita. Kyse ei ole siitä, että vihataan erilaisia ihmisiä. Kyse on siitä, että joistakin kestävistä perusarvoista on voitava pitää kiinni. Ja että meidät on luotu miehiksi ja naisiksi. Se on koko ihmissuvun jatkuvuuden perusta. Sen toteamalla ei ilmaise vihaa ketään kohtaan. Mutta meitä, jotka puolustamme perinteisiä arvoja, kyllä pilkataan ja lyödään vaikka millä. Silti on jaksettava puolustaa sitä, mikä on totta ja kestävää.