Minulla oli eilen tilaisuus kuluttajana osallistua maataloustuotantoamme tukevaan suurmielenosoitukseen Senaatintorilla Helsingissä. Ympäri maata joukko kotimaisen ruoan tuottajia on saapunut vaatimaan heille kuuluvia oikeuksia. Enää ei tarvita poliitikkojen tyhjiä puheita, tarvitaan tekoja! Maaseutu ja maatalous on Suomen selkäranka! Maanviljelijät ovat joutuneet jo liiaksi kärsimään keskittämispolitiikan kurimuksesta, Maaseutuviraston ala-arvoisesta toiminnasta ja Venäjän-pakotteista, joihin olemme valitettavasti joutuneet osana EU:ta.

Maataloustuet eivät ole mitään maanviljelijöiden elättämistä, vaan kyse on oikeutetusta korvauksesta, jonka ansiosta suomalaiset voivat ostaa puhdasta, terveellistä, kotimasta ruokaa. Jokainen meistä voi tukea suomalaista alkutuotantoa ostamalla mahdollisimman lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita ulkomaalaisten sijaan!

trakorimarssilta2.jpg

traktorimarssilta%202.jpg

Kuvassa olen Iiriksen (Katrin eduskunta-avustaja) kanssa seuraamassa traktorimarssia. Oli upea näky, kun Senaatintori täyttyi traktoreista!