Katri%20vpj.jpg

En ole kaikessa tyytyväinen Keskustan tilaan ja linjaan. Tästä kirjoitin laajemmin uudessa kirjassani "Taisteluun desentralismin puolesta!" Minun on vaikea kuitenkaan nähdä, minkä muun puolueen kautta uskottavasti ja tuloksellisesti voitaisiin sitten ajaa hajautetun yhteiskuntajärjestelmän tavoitteita. Siksi olen mukana myös Sotkamon puoluekokouksessa.

Olen tehnyt Katri Kulmunin kanssa yhteistyötä hänen poliittisen toimintansa alusta saakka. Matkaan mahtuu paljon, myös monia erimielisyyksiä ja vaikeita paikkoja. En ole täysin tyytyväinen Katriin, enkä ole täysin tyytyväinen itseenikään. Enkä Keskustaan. Mutta toivottavasti niitä kaikkia voi muuttaa paremmiksi.

Itsekritiikki ja eri mieltä oleminen on sallittava, jos haluamme aidosti kehittyä puolueena. Suomi ilman Keskustaa ei ole parempi paikka.

Katrin edustamat ideologiset painotukset ovat juuri niitä, joita Keskustan tulisi menestyäkseen painottaa paljon enemmän. Väheksyä ei sovi myöskään sitä, että hän puhuu viittä kieltä ja on ollut mukana kansainvälisissä tehtävissä niin eduskunnan kuin kansalaisjärjestöjen kautta, länteen ja itään.

Toivon, että äänestätte Katria Keskustan puoluekokouksessa Sotkamossa.