Minä ja käydyissä vaaleissa varakansanedustajaksi valittu Katri Kulmuni olemme kirjoittaneet kirjan Kokemuksia Keskustasta.

Koetun vaalitappion jälkeen Keskusta-aatteen olemusta ja puolueen tarpeellisuutta nuorten näkökulmasta tarkasteleva kirja on erittäin ajankohtainen.

Jos haluat ostaa tämän kirjan, voit tilata sitä minulta, janne@jannekaisanlahti.net , puh. 040 7084832 tai Tuija Palosaarelta, tuija.palosaari@tornio.fi, puh. 040 5954475. Hinta on vain 20 euroa + postikulut. Kirjan on kustantanut Selkosen Keskitie ry.

Kirjan takakansitekstin sanoin:

"Onko Maalaisliiton perillisellä enää sijaa kaupungistuvassa nyky-Suomessa? Tulisiko Keskustan päästää lopullisesti irti menneestä ja urbanisoitua, jos se haluaa säilyä suurena puolueena?

Entä miksi nuorten ihmisten pitäisi kuluttaa aikaansa vaalirahasotkujen ryvettämissä puolueissa? Ja onko värikkäiden aatteiden aika jo ohi, kun kaikki puolueet tekevät kuitenkin vallassa ollessaan samanlaista politiikkaa? Riittääkö, että köyhän asiaa ja edistyksen lippua toistetaan Santeri Alkion sitaatteina vaalipuheissa?

Kaksi keskustanuorta kertoo tässä kirjassa omasta puoluevalinnastaan ja pohtii Keskustan aatetta ja puolueen merkitystä historian ja nykypäivän näkökulmasta. Kirjoittajat ovat vakuuttuneita siitä, että suomalaista Keskustaa ja sen edustamia arvoja tarvitaan, mutta vaativat puoluetta palauttamaan aatteen oikeasti arvoonsa ja kasvamaan aidosti juuriltaan. Talonpoikaisyhteiskuntaa ei enää ole, mutta sen arvot ovat edelleen ajankohtaiset."