sallaehdokas.jpg

Jokainen eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi asettautunut tekee palveluksen demokratialle. Vaikka poliitikkoja tai politiikkaan pyrkiviä haukutaan monesta asiasta, niin ilman heitä kansanvaltainen järjestelmämme ei toimisi.

Kun olen ollut mukana poliittisessa toiminnassa pian 19 vuotta, niin tunnen tietysti suuren määrän siellä vaikuttavia henkilöitä ympäri maata. Meillä on paljon hyviä ehdokkaita. Haluan tässä nostaa esiin erään henkilökohtaisen ystäväni.

Salla Airaksinen​ on Keskustan ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä. Olen tuntenut Sallan suunnilleen kymmenen vuoden ajan. Emme ole ehkä kaikesta samaa mieltä, mutta voin suositella hänen äänestämistään.

Salla on 36-vuotias, kotoisin Pieksämäeltä, mutta asunut jo pitkään Uudellamaalla. Hän oli aikanaan työssä Keskustanuorten liittotoimistolla Apollonkadulla, missä tutustuin häneen. Hän on toiminut myös itsenäisenä yrittäjänä sekä työskennellyt eri yrityksissä mm. viestinnän suunnittelun ja markkinoinnin erilaisissa tehtävissä. Vantaan kuntapolitiikassa toimiessaan hän kuului Tiedekeskus Heurekan valtuuskuntaan.

Sallassa on yritysmaailman toimijana tarvittavaa lujuutta ja päättäväisyyttä, mutta myös luovan ihmisen tarkkanäköisyyttä ja herkkyyttä. Tällaiset ominaisuudet ovat hyviä myös asialleen omistautuvalle kansanedustajalle. Hän tuntee myös paljon yhteiskunnallisia vaikuttajia, joten kansanedustajalle tärkeät verkostot ovat jo pitkälti olemassa. 

Koen olevani todella etuoikeutettu, että olen saanut tutustua Sallaan. Salla on ollut todella luotettava ja uskollinen ystävä, joka on tukenut minua myös henkilökohtaisessa elämässäni silloin, kun minulla on ollut vaikeaa. Arvostan häntä suuresti. Salla on tehnyt myös grafiikkaa moniin vaalikampanjoihini ja mm. suunnitellut Lyyli Perunka -kirjani kannen. Rohkenen suositella Sallan äänestämistä, Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 107.

Sallan ajatuksia voi lukea hänen kotisivuiltaan: https://sallasi.fi/​