Jokainen tervehenkinen ihminen on kuluneina päivinä järkyttynyt kuultuaan uutisen Hollannista, missä paikallinen oikeusistuin on sallinut pedofiilien muodostaman PNVD-puolueen toiminnan. Puolueen tarkoituksena on sallia seksuaalisuhteet 12-vuotiaiden kanssa sekä laillistaa lapsipornografia ja eläimiin sekaantuminen.

Onko sananvapauden nimissä sallittava kaikki? Niin oikeustieteen opiskelija kuin olenkin, minulle on aivan sama, miltä asia jonkun sananvapauden ja järjestäytymisen vapauden pykälien ja periaatteiden nojalla näyttää. Vaikka ko. puolueen jäsenkunta on toivoakseni hyvin pieni, on kyseessä ihmiskunnan perimmäisiä arvoja koskeva kysymys. Suvaitsevaisuus on yhä enemmän astumassa alueelle, jota hallitsee absoluuttinen paha.

Suomessa yksityishenkilön aloitteesta on ryhdytty keräämään adressia puoluetta vastaan. Olipa sillä mitään merkitystä tahi ei, aina kannattaa yrittää. Nimen voi lisätä addressiin osoitteessa: http://www.adressit.com/pedonkielto

Luullakseni en olisi mielipiteineni yksin, jos sanoisin, että mainittu "puolue" ei ole ansainnut demokraattisen yhteiskunnan kivijalan nimitystä, vaan kyseessä on rikollisjoukko, jonka lopettaminen tavalla tai toisella olisi enemmän kuin hyvä teko. Eihän kukaan terve ihminen voi kannattaa tämänkaltaista liikettä, kyseessä ovat ihmiset, jotka harjoittavat rikollisuutta, jota ajavat lailliseksi. Kyse on todella häiriintyneistä ihmisistä. Oman mielipiteeni uskallan kaunistelematta sanoa: kuolemanrangaistus on pedofiiliille ainoa riittävän ankara rangaistus.

Joka ei usko paholaisen olemassaoloon, katsokoon nyt tätäkin uutista. Saatana elää ja voi hyvin tässä maailmassa. Ainoa lohtu on, että hänen työnsä on viime kädessä turhaa. Hänet on Golgatan ristillä voitettu jo kauan sitten!