kepua.jpg

Palaan hetkeksi uusiin vanhoihin hommiin, auttelemaan Kepun vaalityötä, tällä kertaa Keskustan Lapin ja Peräpohjolan piirien vaalikoordinaattorina 29.4.-23.6.2021. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen; taustalla on se, että piirien nykyinen toiminnanjohtaja Lasse Kontiola siirtyy lähiaikoina toisiin tehtäviin ja menen "kiireapulaiseksi". Teen omalta osaltani parhaani, että keskustalainen vaalityö Lapissa menestyy.
Tässä yhteydessä todettakoon myös, että en hae toiminnanjohtajan auki tullutta paikkaa. Viimeistään sitten, kun uusi toiminnanjohtaja on astunut työhönsä, niin palaan täysipäiväiseksi lakimieheksi. Nytkään en olisi tehtävään suostunut normaalioloissa, mutta näin lähellä vaaleja piiritoimistolla on oltava täysi miehitys.
 
Kansankadun piiritoimisto Rovaniemellä on minulle kovin tuttu paikka. Olen ollut siellä monessa roolissa. Aikanaan Keskustanuorten Lapin piirin johtokunnan jäsenenä, 9 kk määräaikaisena työntekijänä ja vajaat puolitoista vuotta puheenjohtajana. Lapin "ukkopiirin" varapuheenjohtajana olin vuoden 2013. Piirihallituksen kokouksiin olen osallistunut myös puoluevaltuuston jäsenen ominaisuudessa 2008-10 ja nyt jälleen syksystä 2020 lähtien. Kun työskentelin kansanedustaja Eeva-Maria Maijalan eduskunta-avustajana voisina 2011-19, sain muiden maakunnan eduskunta-avustajien tavoin käyttää piiritoimistoa työtilana maakunnassa ollessani.