Suomen Kuvalehti uutisoi, kuinka Kemijärven kaupunki häätää omia vuokra-asukkaitaan siirtolaistulvan tieltä. Kemijärven kaupunginhallitus päätti hyväksyä Kemijärvelle vastaanottokeskuksen perustamisen. On päivänselvää, että tällainen toiminta, mistä uutinen kertoo, lisää ihmisten katkeruutta. Onko pieni lappilaispitäjä paras mahdollinen paikka vastaanottamaan satoja nuoria muslimimiehiä?

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/pakolaiskriisi-kemijarvi-haataa-kerrostalon-asukkaat-hatamajoituskeskuksen-tielta/?shared=293171-f4830285-500 

Tekee mieli kysyä, pidettiinkö ennen päätöstä kuntalaisille kuulemistilaisuuksia ja onko käyty avointa kansalaiskeskustelua asiasta? Sydäntä särkee nähdä, miten ihmiset pelkäävät turvallisuutensa puolesta, ja mitä ystäviltäni olen kuullut mm. Rovaniemeltä, Kemistä ja Etelä-Suomesta, niin en voi heitä syyttää. Eivät ole rasisteja, ovat tavallisia kelpo ihmisiä, joilla on ulkomaalaisia ystäviä. Kaikkein vähäosaisimmilta suomalaisilta leikataan, mutta "Suomi sanoo tervetuloa." Tätä en ymmärrä.

En ole enää mukana Kemijärven kunnallispolitiikassa, mutta kun edelleen maksan kiinteistöveroa Kemijärvelle, niin katson olevani oikeutettu näitä kysymyksiä esittämään.

Jos joku pitää minua rasistina, en siitä välitä, sillä tällaiset väitteet kertoisivat enemmän silloin mielipiteen esittäjän omista harhoista. - Minulla on ystäviä eri puolilla maailmaa, olen käynyt 40 maassa, esi-isäni tulivat tänne maahanmuuttajina, setäni ja tätini lähtivät maahanmuuttajina toisiin maihin. Mutta en vaikene kipeistä asioista leimautumisen pelossa.