Tervetuloa tupailtaan Kemijärven kotiseutumuseolle lauantaina 20.10. klo 16. Puhumassa minä sekä Kemijärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kaarina Soppela. Haitarimusiikkia ja kahvitarjoilu.---

Ennakkoäänestys käynnistyi tänään. Ajatuksiani koskien kunnallisvaaleja ja kulunutta valtuustokautta löydät uusituilta kotisivuiltani klikkaamalla tästä. Olen kertonut siellä näkemyksiäni erinäisistä Kemijärven kunnalliselämää koskeneista kysymyksistä.

---

Äitini Tarja Kaisanlahden, ehdokkaana numerolla 81, kotisivut löytyvät osoitteesta: www.tarjakaisanlahti.net---

Rovaniemellä ehdokkaana on useita hyviä ystäviäni. Eduskunta-avustajakollegani Sanna Karhu (o.s. Ruokamo) on ehdokkaana numerolla 80. Voin lämpimästi suositella kaikkia rovaniemeläisiä äänestämään häntä. Hänestä rovaniemeläiset saavat asioihin perehtyvän ja aidosti välittävän kunnanäidin. Anna äänesi Karhulle, saat Karhun äänen. Murr.Lisäksi Rovaniemellä on ehdokkaana muitakin hyviä yhteistyötovereita ja ystäviä. Mainitsen tässä yhteydessä vielä kolme nuorta henkilöä, sillä nuorempaakin väkeä tarvitaan mukaan päätöksentekoon. Tällaisia henkilöitä ovat mm. Enni Kinnunen, Lasse Kontiola ja Susanna Viitala. Tunnen heidän arvomaailmansa ja kestävän maailmankuvansa.