lakipalvelu.jpg

Lakiasiaintoimistoni jatkaa työtään! Teen jälleen perunkirjoituksia, testamentteja, valituksia ym. lakitöitä yli 10 vuoden kokemuksella. Ottakaa yhteyttä, jos on tarvetta! Pyynnöstä teen myös sukututkimuksia.

Ollessani työssä eduskunnassa pystyin hoitamaan lakiasioita vain sivutoimisesti, mutta nyt minulla on siihen enemmän aikaa.

Myös kirjoittamistani kirjoista on edelleen saatavissa ainakin: Metsälappalaisten muistoja (10 e), Kemijärvi 1918 (25 e), Levärannan kylän historia (25 e), Runokuvia Suomesta (10 e), Kaikuja Kemijärveltä 2 (25 e), Iisakki Hoikan elämäkerta (25 e), Väärän akan lampaat söivät (10 e). Samoin Eeva-Maria Maijalan toimittamaa Kemin-Lappi elää! teosta voi tilata minulta (25 e). Muista kirjoista voi olla yksittäisiä kappaleita myös jäljellä.

* * *

Olen saanut jonkun verran kysymyksiä, miksi en ole mennyt/pyrkinyt lappilaisen uuden ministerin Katri Kulmunin erityisavustajaksi. Olenhan tehnyt Katrille runsaasti työtä vuosien ajan ja ollut tukemassa häntä eri tehtäviin. Olen kyllä keskustellut asiasta Katrin kanssa, mutta sanoin hänelle, että en ainakaan tässä vaiheessa ole käytettävissä. Yksi syy tähän on se, että en halua muuttaa vakituisesti pääkaupunkiseudulle, mitä tällaisen työn tekeminen olisi käytännössä vaalinut. Uskon sitä paitsi, että kasvulleni ihmisenä ja myös työurani kehitykselle on parempi, että teen välissä muutakin kuin politiikkaa. Oli toki suuri etuoikeus saada palvella lappilaisia ja isänmaata Eeva-Maria Maijalan eduskunta-avustajana 9.8.2011-17.4.2019. Mutta aika aikaansa kutakin. Sitä paitsi en ajattele puoluetta ensisijaisena keinona saada itselle (suoja)töitä, vaan kansalaisten palvelemisena. Kun Keskusta kärsi kovan vaalitappion, niin olisi suotavaa, että avustajakuntaankin tulisi runsaasti uutta verta ja uusia näkökulmia.