Keskustan Savukosken paikallisosasto on tehnyt esityksen Keskustan Lapin piirille Eeva-Maria Maijalan nimeämiseksi ehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleihin. Mikäli esityksiä tulee enemmän kuin ehdokaspaikkoja, suoritetaan jäsenvaali ehdokkaiden kesken.

Olen tyytyväinen tehtyyn esitykseen. Toivon, että myös muut paikallisosasto tekevät esityksiä.

Tuenko Maijalan ehdokkuutta siksi, että olen hänen avustajansa?

Tuin häntä myös kolme vuotta sitten, jolloin en ollut hänen avustajansa. Ja luultavasti saisin parempaa palkkaa, jos olisin jotain muuta kuin hänen avustajansa. Ja minut tuntevat tietävät, etten kuulu niihin, joista sanotaan: "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat."

Mutta kotimaakuntamme asioiden pitkäjänteisen hoidon tähden toivon hänen uudelleenvalintaansa. Itse en ole ehdokkaana vuonna 2015. Itä-Lapista tarvitaan jatkossakin kansanedustaja.

---

Savukosken Keskusta: Maijalan työ jatkukoon eduskunnassa

Keskustan Savukosken paikallisosasto esittää yksimielisesti Keskustan Lapin piirille Eeva-Maria Maijalan valitsemista kansanedustajaehdokkaaksi. Maijala on antanut suostumuksensa esitykseen.

– Vaikka Keskusta on oppositiossa, on maakuntamme ääni kuulunut hyvin Eeva-Marian kautta, sanoo Keskustan Savukosken osaston puheenjohtaja Jouni Halonen.

–  Eeva-Maria on pitänyt asioitamme eduskunnassa ja tuonut myös meille hyvin tietoa päätöksenteosta. Olemme tyytyväisiä siihen, miten vuorovaikutus alueen ihmisten ja oman kansanedustajan välillä on toiminut. Eeva-Marian työ on vasta alussa ja haluamme tämän työn jatkuvan.

Eeva-Maria Maijala on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Koulutukseltaan hän on agrologi ja varatuomari. Viime vaaleissa hänet valittiin eduskuntaan Keskustan ehdokaslistan ääniharavana Lapin vaalipiiristä.

Lisätietoja:
Jouni Halonen, puh. 040 761 9697