Susanna%20Terhi.jpg

Olen kirjoittanut kirjan "Neliapilan lehdet", jossa tutkin ja pohdin Maalaisliitto-Keskustan aatetta sekä etenkin puolueen neljää perusvirtausta: alkiolaisuutta, kalliolaisuutta, sunilalaisuutta ja pykäläläisyyttä. Mitä ne mielestäni ovat ja miten niiden tulisi näkyä puolueen linjassa. Kirjassa on myös tarinoita kyseisten herrojen elämänvaiheilta, jotka uskoakseni kiinnostavat inhimillisesti myös ei-poliittisia henkilöitä.
Lahjoitan kirjan tuoton hyvien ystävieni Susanna Junttilan Rovaniemellä ja Terhi Haapaniemen Helsingissä käymän kuntavaalityön hyväksi! Tunnen molemmat hyvin pitkältä ajalta, niin poliittisina toimijoina kuin yksityishenkilöinä. Molemmat ovat olleet minulle hyviä ystävinä ja tukena niin omassa elämässäni kuin politiikassa. On jo kunniavelkani tukea heitä vaaleissa, mutta ei yksin sitä, vaan vilpitön vakaumus, että heistä olisi hyötyä omien kotikaupunkiensa asukkaille kunnallisessa päätöksenteossa.
Kirja tulee parin viikon päästä painosta ja myyn sitä. Etenkin kaikki te, joille olen tehnyt palveluksia vuosien varrella, ostakaapa nyt kirja tai pari! 🙂 Hinta 20 e (+ mahd. postikulut). Yhteydenotto esim. sähköpostitse minulle! (janne@jannekaisanlahti.net) Kaikki tuotto menee Nouseva Maaseutu ry:n kautta tyttöjen vaalityöhön! 🍀🇫🇮