Kirkolliskokousvaalien tulokseen tuli muutoksia Oulun hiippakunnan osalta, kun ääntenlaskussa oli virheitä. (Valitettavasti näin on tässä hiippakunnassa käynyt ennenkin.) Nyt äänet on tarkistettu ja kävi ilmi, että keskustalainen ehdokaslista on saanut enemmän ääniä kuin alun perin ilmoitettiin. Oma henkilökohtainen äänimääräni ei muuttunut.
Näin ollen listamme ei siis menettänytkään paikkaa, vaan piti entiset kaksi paikkaa. Kova vaalityö kannatti. Kirkolliskokouksessa siis jatkaa minun lisäkseni Arja Heikkinen Tervolasta. 1. varajäsen on Ritva Lampela (Keminmaa) ja 2. varajäsen on Sirpa Alapalosaari (Kemi).
Hiippakuntavaltuuston osalta vaalitulos ei muuttunut, eli sinne listaltamme valittiin Ritva Lampela ja Arja Heikkinen. 1. varajäsen on Pekka Lehto (Rovaniemi) ja 2. varajäsen on Sirpa Alapalosaari (Kemi).
Iloisena otin vastaan tiedon, että myös vanha ystäväni Eeva Pouke Oulusta nousi nyt kirkolliskokoukseen. Viime kaudella hän osallistui yhdelle kokousviikolle varajäsenenä. Hän työskentelee lestadiolaisen uusheräyksen, joka on myös oman kotiseutuni perinteinen herätysliike, toiminnanjohtajana.