Pohjois-Suomen suuresta miehestä, Matti Oskari Lahtelasta, kirjoittamani kirja "Lapin Keisari" on tullut myyntiin.

Kirja kertoo legendaarisen Lapin Keisarin tarinan. Se on kertomus kairojen keskellä syntyneestä pojasta, jonka tie johti ensin oman kotiseudun luottamustehtäviin ja vihdoin eduskuntaan, yhdeksi sen koko historian värikkäimmistä kansanedustajista. Matti Oskari Lahtelan valtiollisen toiminnan ydin oli suomalaisen elämänmuodon puolustaminen ja maakuntien elinolojen kehittäminen. Tietoa M. O. Lahtelasta löytyy mm. täältä: www.mattioskari.net

Kirjan on julkaissut Matti Oskari Lahtelan Perinneyhdistys ry. Kirjan tuotto käytetään lyhentämättömänä Kemijärvelle pystytettävän Matti Oskari Lahtelan muistomerkin hyväksi. Minä en ole perinyt kirjoittamisesta palkkiota euroakaan, vaan olen tehnyt sen talkootyönä.

M. O. Lahtela käytti elämänsä isänmaamme rakentamiseen. Ei ole liikaa vaadittu, että me puolestamme rakennamme hänelle patsaan, muistuttamaan tulevia sukupolvia tästä suuresta elämäntyöstä ja isänmaanrakkaudesta.

Nyt vetoan Sinuun, hyvä blogini lukija - tule Sinäkin mukaan tähän tärkeään hankkeeseen ja tutustu samalla hyvin mielenkiintoisen persoonan, kansanedustajatovereiden Lapin Keisariksi kutsumaan Matti Oskari Lahtelaan. Hanki tämä kovakantinen kirja kokoelmiisi!

Kirjan voit tilata ottamalla yhteyttä joko minuun (sähköpostitse janne@jannekaisanlahti.net tai puhelimitse 040-7084832), tai Helena Poikolaiseen (puh. 041-7078042). Lähetämme kirjan postitse, kirjan hinta on 20 euroa + postituskulut.