vastuuhenkil%C3%B6t.jpg

 

EU-vaalikampanjamme on käynnistymässä. Tukilistassani on jo lähes kolmesataa nimeä ympäri maata, mutta kolme reipasta naista muodostaa kampanjani ydintiimin. Kampanjan vastuuhenkilöiksi on valittu Susanna Junttila, Marja Keisanen ja Ritva Lampela, joiden kaikkien kanssa olen saanut tehdä hyvää yhteistyötä jo aikaisemmin Keskusta-politiikan ja eri vaalikampanjoiden parissa. Olen hyvin kiitollinen ja otettu, että olen saanut nämä osaavat naiset vaalitiimiini!

 

Susanna Junttila toimii Rovaniemellä kaupunginvaltuuston I varapuheenjohtajana ja on koulutukseltaan kasvatustieteen ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Marja Keisanen on toiminut Hollolassa kunnanvaltuutettuna ja yrittäjänä sekä Keskustan Päijät-Hämeen piirin puheenjohtajana. Ritva Lampela työskentelee diakonissana sekä on Keminmaan seurakunnan kirkkovaltuutettu ja Oulun hiippakuntavaltuuston jäsen.

 

Susanna Junttila ja Ritva Lampela ovat toimineet aikaisemmin Paavo Väyrysen europarlamentti-avustajina. Marja Keisanen puolestaan oli vuoden 2014 EU-vaaleissa Paavo Väyrysen kampanjapäällikkö.

 

IMG_9417.jpg

Kävin Ranualla viime viikonloppuna puhumassa Keskustanuorten tilaisuudessa. Oma poliittinen toimintanihan käynnistyi juuri Keskustanuorten riveistä ja toimin aikanaan mm. Lapin Keskustanuorten puheenjohtajana. Kuvassa on tukijoukkoihini kuuluvia pohjoisen keskustanuoria: Teemu Haukipuro (Haapavesi), Luukas Lohi (Rovaniemi), Olli Rainio (Tornio), Ari-Veikko Puska (Savukoski), Elli Tuominen (Rovaniemi) ja Ulla Ilvesluoto (Ranua). Lisäksi vasemmalla Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen.

Jos olet sosiaalisessa mediassa mukana, ​Facebookissa tai Twitterissä​, niin käythän tykkäämässä ja seuraamassa sivuani:

https://web.facebook.com/jkaisanlahti/​ 

https://twitter.com/KaisanlahtiJK