Terhi%2040%20kuva.jpg

HYVÄT YSTÄVÄT! Kuntavaalien ennakkoäänestys käynnistyy keskiviikkona. Olen useissa päivityksissäni kertonut täällä ystäväni Terhi Haapaniemen ehdokkuudesta. Nyt vielä rohkenen pyytää ystäviltäni, jotka omaavat suunnilleen samanlaisen poliittisen ajatusmaailman kuin minulla on: Jos teillä on sukulaisia, ystäviä, tuttavia jne., jotka asuvat Helsingissä ja jotka ovat vielä omaa ehdokasta vailla, niin kehottakaa heitä tutustumaan Terhin ajatusmaailmaan, esim. hänen Facebook-sivuillaan: https://www.facebook.com/HaapaniemiTerhi
Etenkin kaikki te, jotka kenties jonkun verran annatte arvoa edustamalleni poliittiselle linjalle ja toivotte sen vahvistumista myös Keskustan sisällä – Terhi edustaa monissa keskeisissä ideologisissa kysymyksissä sitä näkökantaa puolueen olemuksesta, jonka itsekin ymmärrän Keskusta-liikkeen tehtäväksi. Emme ole kaikista asioista samaa mieltä ja olemme ihmisinä hyvin erilaisia. Mutta uskon, että jos hänen kaltaisensa ihminen menestyisi Helsingissä, niin siitä olisi suurta hyötyä tämän puolueen tulevaisuudelle.
Terhin Keskusta ei ole punavihreä. Helsinkiin hän kyllä kannattaa vehreyttä ja tilaa vastapainoksi betonilähiöille. Hän kannattaa Malmin lentoaseman toiminnan jatkamista. Hän on asunut 15 v. Helsingissä, hän on ollut pitkään mukana poliittisissa tehtävissä ja omaa laajat yhteiskunnalliset verkostot, mutta ei ole kuitenkaan ”poliittinen broileri”, vaan on tehnyt pääosan työurastaan muualla kuin poliittisissa tehtävissä. Hänellä on isänmaallinen maailmankuva ja hän onkin tällä hetkellä työssä Puolustusministeriössä. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Ystävänä voin myös todeta, että se, miten pyyteettömästi ja uhrautuvasti hän on vuodesta toiseen tukenut minua elämässäni silloin, kun minulla on ollut vaikeaa, kertoo hänestä todella paljon ihmisenä.
Ehdokasnumero Helsingissä on 40.