neliapilan%20lehdet.jpg

Olen kirjoittanut kirjan "NELIAPILAN LEHDET", jossa tutkiskelen ja peilaan nykypäivään Maalaisliitto-Keskustan neljää perinteistä aatevirtausta. Mitä menneestä on opittavaa? En ota kirjasta euroakaan tekijänpalkkiota, vaan kirjan tuotto menee lyhentämättömänä ystävieni Susanna Junttilan ja Terhi Haapaniemen kuntavaalityön hyväksi. Tilatkaapa nyt kirjoja hinta 20 e/ kappale + mahdolliset postikulut. (Kirjassa on 120 sivua.) Tilauksia voi tehdä esim. ottamalla yhteyttä minuun: janne@jannekaisanlahti.net

* * *

Kirjan takakansiteksti:

Maalaisliitto-Keskustan aatteessa ja politiikan tekemisen tavoissa on joskus kuvailtu olevan neljä perussuuntausta, traditiota. Nämä suuntaukset ovat nimetty kansanliikkeen alkuaikojen neljän keskeisen vaikuttajan mukaan: alkiolaisuus, kalliolaisuus, sunilalaisuus ja pykäläläisyys.

Tässä kirjassa Keskustan eri tehtävissä toiminut Janne Kaisanlahti kuvailee näitä neljää suuntausta, ja kertoo, mitä ajatuksia ne herättävät peilattuna Keskusta-liikkeen viime vuosien toimintaan. Hänen mielestään Maalaisliiton historiassa on opittavaa myös nykypäivän kaupunkien keskustalaisille.

Kirjan kirjoittaja Janne Kaisanlahti (s. 1984 Kemijärvi) on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri. Hän on työskennellyt lakimiehen tehtävien lisäksi yhteensä noin kahdeksan vuotta eduskunta-avustajana ja ministerin erityisavustajana.

Keskustaliikkeessä hän on toiminut mm. Lapin Keskustanuorten puheenjohtajana, Keskustan Lapin piirin varapuheenjohtajana sekä Suomen Keskustan puoluevaltuuston jäsenenä.

Hän on myös kirkolliskokousedustaja sekä toiminut mm. kirkkovaltuuston puheenjohtajana Kemijärvellä ja Rovaniemellä.