AK​äykää äänestämässä seurakuntavaaleissa, ennakkoäänestys kaikissa Suomen ev. lut. seurakunnissa tiistaista lauantaihin, alkaen 6.11. ja päättyen 10.11.

Kirkosta eroaminen ei ole mikään protesti tai tapa muuttaa asioita. Kansankirkko on osa suomalaista kulttuuria. Kuulu kirkkoon ja vaikuta sisältä päin. Käy äänestämässä! Moni kirkon jäsen ei ole koskaan äänestänyt seurakuntavaaleissa. Ei se ole iso vaiva. Minun mielestäni valveutunut demokraattisen maan kansalainen ja sivistynyt ihminen äänestää aina vaaleissa, ketä sitten äänestikin.

Oikeus äänestää on lunastettu kalliilla hinnalla.

Kirkkovaltuutetut valitsevat aikanaan myös uuden kirkolliskokouksen. En ole itse ehdokkaana näissä vaaleissa. Kuitenkin vaalit vaikuttavat myös minun asemaani kirkolliskokouksessa. Erityisesti lappilaisten, jotka haluavat minun jatkavan työtäni kirkolliskokouksessa, kannattaa äänestää sellaisia ehdokkaita, jotka tukevat minua tai edustamiani arvoja ja linjauksia.

enni%20mainos.jpg

Enni on Rovaniemellä ehdokkaana numerolla 92. Hänen ajatuksiaan voi lukea lisää myös hänen kotisivuiltaan: www.enniremes.net 

kemij%C3%A4rvi%20ehdokkaat.jpg

Keskustan ehdokaslista Kemijärven seurakunnassa. Toimin siellä kirkkovaltuutettuna vuosina 2007-14. Käykää äänestämässä kemijärveläiset myös!

kemij%C3%A4rvi3.jpg

Hyvät yhteistyötoverini Timo Kyyhkynen ja Tarja Perälä ovat edelleen ehdokkaana Kemijärvellä, molemmat ovat alusta alkaen tukeneet minua kirkolliskokoukseen. Äitini Tarja Kaisanlahti on myös ehdokkaana Kemijärvellä nyt seurakuntavaaleissa.

laura.jpg

Ystäväni Laura Kuismanen on Torniossa ehdokkaana. Olemme tehneet paljon yhteistyötä. Laura on nuori, ennakkoluuloton nainen, mutta ei mikään liberaali :) Voin suositella!

Alla näet kuvia rovaniemeläisistä Keskustan ehdokkaista. Muistakaa äänestää!

roi%20kepu%20naisia.jpgroi%20kepu%20miehi%C3%A4.jpgRovaniemi%20Keskustan%20ehdokkaat.jpg