Tänään julkistettiin Pohjolan Osuuspankin edustajiston vaalien tulos. Tulin valituksi jatkokaudelle. Lämmin kiitos luottamuksesta!

Äänestysaktiivisuus jäi matalaksi. Tähän on varmaankin yksi syy se, että enää ei lähetetty kaikille jäsenille vaalikirjeitä ja mahdollisuutta postiäänestykseen, vaan ainoastaan niille, joilla ei ole verkkopankkia käytössä. Paperinen kirje olisi pitänyt lähettää kaikille. Samoin se, ettei enää ole ehdokaslistoja, vaan kaikki ovat vain yksittäisinä henkilöinä ehdolla, vaikuttaa siihen, kuinka moni ehdokkaaksi lähtee.

Sain vaaleissa 220 ääntä, mikä näkyy olevan korkein äänimäärä Pohjolan Osuuspankissa kaikilla äänestysalueilla. Olen hämmentynyt, mutta nöyrin mielin kiitollinen luottamuksesta. Koetan olla sen arvoinen.

Tämä on nyt kolmas kauteni alkamassa Osuuspankissa. Vuonna 2013 olin ehdolla Kemijärveltä ja sain 143 ääntä. Vuonna 2017 olin ehdolla puolestaan Rovaniemeltä ja sain 117 ääntä. Nyt olin jälleen ehdolla Kemijärveltä ja sain nuo 220 ääntä. Äänestysalueeseen kuuluivat Kemijärvi, Savukoski, Pelkosenniemi ja Ranua.